Fuzbal

#Ofsajd 2: Trije tu, štirje tam

Drugi konkretni ofsajd o 10. krogu Prve lige Telekom Slovenije. Začetek 2. četrtine prvenstva. Rene in Jaša sta tokrat našla prvega gosta, šla sta po Janeza Borovnico v Novo Gorico. In to na dan, ko je ven vrglo Skype, zato se je Boki Batina/Bom Bat znašel po najboljših močeh [za kvaliteto zvoka se vljudno opravičujemo in prosimo za potrpljenje].

Z Janezom smo govorili o tem, kako lahko “slaba” Olimpija vseeno nabije Gorico, kako se je obneslo gostovanje Green Dragons na glavni novogoriški tribuni in zakaj so slovenski sodniki slabi, ampak vsaj za obe ekipi enako; Jaša, ki je bil te dni nemarno šlampast, pa je – danes malo zmedeno – povedal, kako je bilo v Zavrču: še pod vtisom številnih napak [tako svojih kot onih na igrišču], vsaj ena gromozanska se mu je (ne)namenoma pripetila tudi v podcastu [in ne, ni Felippe/o Inzaghi]. Kdor jo najde, naj nam piše na oddajaofsajd@gmail.com. Pa se bomo od tam dalje “menli”.

#Ofsajd najdete na @ofsajd in vsak ponedeljek ob 17.00 na www.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Če se v življenju znajdete v ofsajdu, bodite Pippo Inzaghi. Ole! #plts

P.S.: Išče se gost za naslednjo oddajo, ko bomo govorili o – Domžalah.

Komentarji

komentarjev