Fuzbal

In kaj, ko te lajka Marijan Pušnik?

Liga je – pred reprezentančnim premorom – ratala bipolarna. Freud bi dal hat-trick, aha. Dokončno. In tudi vaša in naša voditelja. Rene je želel povedati še toliko več o Kopru, pa ga je Jaša, tokrat zelo oseben, popeljal skozi pet tekem 13. kroga #plts bolje, kot če bi ga peljal na dejt.

“Sva zalutala, ne?” je Rene podvomil po oddaji. Pa mislimo, da tokrat pa res nista. In še rekordno “kratka” sta bila. S poudarkom na največjem hitu prvenstva – Zavrču. Ki je ligi dal slogan: “Nikoli nam ni dolgčas”. Celo o 2. SNL je nanesla beseda, pa nekaj smo rekli o ribah, mesu, začuda pa nič ne o sodnikih. Aja, mimogrede: je najboljši igrač-mejker Luka Eslner ali je dejansko najboljši levi bek cele lige Mitja Viler? E, to in še več v četrtem Ofsajdu. Ki ni odpadel, čeprav je Jašo pustila punca, kar bo gotovo opazil tudi Marijan Pušnik. Pa Rene je ugotovil, kdo je NAJVEČJI kavč selektor v državi. Aha. Sta soglasno kimala sogovornika. Kot tale dva modela na sliki. Mogoče nas #plts nima rada, imamo pa mi radi#plts. Kar vemo zdaj, ko bo pozornost na Litvi in San Marinu. In, Jaša, tekma s San Marinom je v PONEDELJEK!

#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek [tokrat izjemoma torek] ob 17.00 na www.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformi www.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!].

Komentarji

komentarjev