Fuzbal

Derbi, ki ga ni bilo

Ni derbija, ni panike. Nič zato. Se zgodi. Ofsajd nadaljuje. Od remija do remija do končne zmage. Aha. Seveda. 15. krog je poskrbel, da je Gorica padla na tretje mesto, Domžale pa na drugo. Ja. Jaša pravi, da bodo Domžale še resno drmale sceno in lestvico. Rene odkimava. Boki pa se celo oglaša. Aha.

Rene je imel tako srajco. Po dva in dva knofa skupaj. Boki se je postrigel [če to vidite na fotki, kapo dol]. In Jaša se je vrnil k štajerščini. Ja, to so top novice minulega, 15. kroga. Kaj pa bi? Derbi? Nak. Ne. Ne po sedmih urah.

Okej, ni derbija, ampak Ofsajd je. Najkrajši doslej! Že zato si zaslužimo svojevrstne pohvale, pa ker sva z Renejem pogledala, zakaj sta Rudar in Celje v top vzponu, tako velikem, da bi se Rene kar v Cele zapeljal v soboto? Morda pa res. Domžale so pehnile Gorico in šle na drugo mesto, ampak Reneja to – za razliko od Jaše – ne skrbi. Kot tudi ne pokal. Aja, pa Rene je bil edini vesel, ker je derbi odpadel. Ampak ima legitimne razloge. Aja, pa v Novem mestu so baje bolj slabo šteli gledalce. Baje jih je bilo več? Baje. Bojda. Morebiti. Krka je pehnila Krško na zadnje mesto. Šmrk.

Nekaj smo rekli tudi o Ljudskem vrtu. Ja. Zaradi Ukrajine. Če tekma bo, kot je pripomnil danes zelo usta sukajoči Boki. Prva liga Telekom Slovenije gre naprej, tukaj je še Pokal Slovenije, Rene je z glave trofil, katerih 7 Slovencev je drmnilo kaki štikl v Ligi prvakov, za Slavka Jeriča pa imava vprašanje: kolko je doslej rekord trenerskih menjav pri enem klubu v eni sezoni, glede nato, da je Zavrč že pri četrtem strokovnjaku samo v tej jeseni… Aja, pa Krško je nabralo kar 7 ofsajdov! Kolko je to rekord na tekmi #plts, ha? Nas prav zanima ;).

#Ofsajd najdete na @ofsajd, na iTunes, na Soundcloudu in vsak ponedeljek ob 17.00 na www.youreupradio.com vse v sodelovanju z GT22, ki nas prijetno gosti. Najdete nas tudi na platformi www.urbani.si [Ajnfoh, Aufbix!].

Komentarji

komentarjev