Ofsajd

Ofsajd. Oddaja o fuzbalu slovenskem. O naši in vaši Prvi ligi Telekom Slovenije, slovenski nogometni reprezentanci, ženskem nogometu, futsalu, nižjih ligah… Skratka, o nogometu. Za prave in kavč selektorje. Oddajo tedensko ustvarjava Jaša Lorenčič in Žiga Kos. Če se znajdete v Ofsajdu, nas pa lahko tudi podprete, da preneseva občutek in izkušnjo fuzbal terena. 

MMC RTV Slovenija je Ofsajd izbral med 100 športnih dogodkov leta 2015 in kot podkast leta 2016. 

Ofsajd lahko najdete [in se nanj brezplačno naročite] na iTunes ali na Soundcloudu, naletite lahko na nas tudi na Facebooku, vse želje pa nam lahko spišete na ofsajd@urbani.si. Naš logotip je narisal Marko Ulaga, osnovni zagon je pognal Igor Unuk, oddajo pa sta gor pomagala postaviti tudi Rene Puhar [soavtor] in Boki Batina [tehnik] ter Klemen Florjančič [soavtor].

Zelo vesela bova, če naju lahko finančno podprete, da bo za sendvič, bencin, vodo [pivo] in predvsem čim boljšo opremo ter spletno gostovanje. Ker si slovenski fuzbal to zasluži! Veseli bomo vsakega evra. Lahko se mesečno naročite na Ofsajd, lahko pa nas podprete tudi zgolj enkrat. Kolikor zmorete. A najbolj šteje, da nas poslušate. To pa je in bo – brezplačno!

Hvala,
Jaša


Mesečna donacija / podpora za Ofsajd

Navodilo:

1. Izbereš, čim manj bojazljivo, kar korajžn pubeci in pubece, eno od opcij, če ti katera sede. Zadnja opcija je samo za iber fuzbalerje, zvezde, legende in druge.

2. Pritisneš, kar korajžno, gumbek “Subscribe”.

3. Izpolniš vse podatke, številke in drugo. Ne bo vzelo dolgo.

4. Počakaš na krik veselja in našo ole-ole-oleeee zahvalo v naslednji oddaji.


Podpri Ofsajd
Enkratna donacija / podpora Ofsajdu

Navodilo:

1. Nič omahovat, nič bat. Klikni na gumbek z napisom “donate”

2. Izpolni vse podatke, številke in drugo. Bo prej, kot misliš.

3. Krik, ki ga slišiš, je naše veselje, ker si nam pomagal/a.
Če bodo kakršne koli težave ali karkoli, mi prosim pišite na jasa.lorencic@gmail.com.